Een competentiemodel voor toekomstgerichte ondernemingen

Hoe (h)erken je personen met ASS? Hoe match je hun specifieke werkwijze of manier van communiceren met die van je team? Hoe bied je hen een grotere kans binnen je bedrijf? Kortom, hoe ga je om met ASS op de werkvloer? Via onze trajecten begeleiden we jou naar een autisme-inclusieve werkomgeving, waarbinnen zowel personen met als zonder ASS begripvol samenwerken.

Specialist in ASS

Met onze jarenlange expertise vanuit vzw Victor trekken we het werkveld in om de toegankelijkheid van ASS of Autisme Spectrum Stoornis te vergroten.

 

 • Grotere toegankelijkheid ASS
 • Betere kans op de arbeidsmarkt
 • Kader voor bedrijven

Een initiatief van   

Onze sterkte,

jouw voordeel

Hou expertise inhouse

Behoud en benut een schat aan kennis binnen jouw organisatie.

Wederzijds begrip kan resulteren in het ontdekken van een schat aan waardevolle bijdragen van je medewerkers. Daarbij biedt onze kennis over ASS ons de juiste manier om de competenties van jouw medewerker optimaal te benutten, het samenwerkingsverband te verbeteren en de medewerker in dienst te houden.

Verhoog je performantie

Bevorder begrip en inclusiviteit tussen teamleden en verhoog prestatieniveaus en productiviteit.

Via onze trajecten ontdek je hoe je effectieve communicatie en een positieve werksfeer kan bevorderen, en hoe je de efficiëntie kan verhogen. Door begrip en inclusiviteit tussen teamleden te bevorderen, ontsluit je hogere prestatieniveaus en productiviteit.

Zet talent aan het werk

Boor onontgonnen potentieel aan door jouw medewerkers de kans te geven hun unieke vaardigheden te laten zien, en benut hun volle potentieel.

Door jouw medewerkers de kans te bieden hun unieke vaardigheden te laten zien, kan je hun onontgonnen potentieel positief en succesvol aanwenden. Dat verdoken talent van jouw medewerkers wordt via een van onze trajecten onthuld.

Verrijk je visie

 

Omarm een frisse en alternatieve kijk op het werkveld en jobinhoud door mensen te verwelkomen die anders denken.

De unieke denkwijze van mensen met ASS kan innovatieve oplossingen bieden die je anders misschien niet had overwogen. Tijdens een van onze trajecten bieden we je inzicht in die manier van denken, en illustreren we ze met voorbeelden uit het werkveld.

Trek meer high potentials aan

Bied openlijk een autisme-inclusieve werkomgeving aan en trek een bredere pool van zeer toegewijde en getalenteerde high potentials aan.

Jouw wervings- en sollicitatieprocedures stemmen we samen met jou af op personen met ASS en we helpen je om hen beter te doorgronden tijdens gesprekken. Door openlijk een autisme-inclusieve werkomgeving aan te bieden, trek je een bredere pool van zeer toegewijde en getalenteerde high potentials aan.

Volg een van onze trajecten

Wellbeing

Werp een frisse en alternatieve kijk op het werkveld en jobinhoud van mensen die anders denken dan jij.

 • Wederzijds begrip
 • Aangepaste communicatie
 • Vlottere samenwerking in team

Aanwerving

Leer jouw wervings- en sollicitatieprocedures af te stemmen op personen met ASS en hen beter te begrijpen.

 • Aangepast sollicitatieproces
 • Gepaste communicatie
 • Begrip en waardering

Masterclass

Voel je de nood om nog dieper in te gaan op bepaalde thema’s? Volg onze masterclass, geheel toegespitst op jouw specifieke problematiek.

 • Dieper ingaan op specifieke problematiek

Vervolgtrajecten

Een van onze trajecten afgerond? Bekijk ook zeker onze andere trajecten of volg een masterclass.

 • Ander traject of masterclass
 • Coachingpakket van 6 maand
 • Maatwerktraject

Onze partners

Maatwerkbedrijf WAAK kiest voor begeleiding van Victor PRO

07/12/2023

“Is onze organisatie ASS-proof?”, vroegen ze zich af bij maatwerkbedrijf WAAK vzw. Dat werd het uitgangspunt van onze begeleiding.

Victor PRO, het eerste competentiemodel voor toekomstgerichte ondernemingen

30/10/2023

Autisme Spectrum Stoornis (ASS) op de werkvloer, hoe herken je het en hoe ga je ermee om? We merkten een groot tekort op het vlak van professionele begeleiding voor bedrijven en werknemers op. Daarom richtten we Victor PRO op.

Victor PRO werkt samen met sales- en marketingbureau Like a Virgin

30/10/2023

Een geheel nieuw concept op de arbeidsmarkt vroeg om externe ondersteuning voor vzw Victor. We klopten aan bij sales- en marketingbureau Like a Virgin, die voor ons geen vreemden waren.

Boek je sessie

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze werkwijze en ontdek wat we voor jou en je team kunnen betekenen.

Versturen

Versturen