Victor PRO

competentiemodel voor toekomstgerichte ondernemingen

Met onze jarenlange expertise vanuit vzw Victor trekken we het werkveld in om de toegankelijkheid van Autisme Spectrum Stoornis of kortweg ASS te vergroten. Hoe (h)erken je personen met ASS? Hoe match je hun specifieke werkwijze of manier van communiceren met die van je team? Hoe bied je hen een grotere kans binnen je bedrijf? Kortom, hoe ga je om met ASS op de werkvloer? Via onze trajecten begeleiden we jou naar een autisme-inclusieve werkomgeving, waarbinnen zowel personen met als zonder ASS begripvol samenwerken.

 

  • Grotere toegankelijkheid ASS
  • Betere kans op de arbeidsmarkt
  • Kader voor bedrijven

Onze sterkte,

jouw voordeel

Hou expertise inhouse

Wederzijds begrip kan resulteren in het ontdekken van een schat aan waardevolle bijdragen van je medewerkers. Daarbij biedt onze kennis over ASS ons de juiste manier om de competenties van jouw medewerker optimaal te benutten, het samenwerkingsverband te verbeteren en de medewerker in dienst te houden.

Verhoog je performantie

Via onze trajecten ontdek je hoe je effectieve communicatie en een positieve werksfeer kan bevorderen, en hoe je de efficiëntie kan verhogen. Door begrip en inclusiviteit tussen teamleden te bevorderen, ontsluit je hogere prestatieniveaus en productiviteit.

Zet talent aan het werk

Door jouw medewerkers de kans te bieden hun unieke vaardigheden te laten zien, kan je hun onontgonnen potentieel positief en succesvol aanwenden. Dat verdoken talent van jouw medewerkers wordt via een van onze trajecten onthuld.

Verrijk je visie

 

De unieke denkwijze van mensen met ASS kan innovatieve oplossingen bieden die je anders misschien niet had overwogen. Tijdens een van onze trajecten bieden we je inzicht in die manier van denken, en illustreren we ze met voorbeelden uit het werkveld.

Trek meer high potentials aan

Jouw wervings- en sollicitatieprocedures stemmen we samen met jou af op personen met ASS en we helpen je om hen beter te doorgronden tijdens gesprekken. Door openlijk een autisme-inclusieve werkomgeving aan te bieden, trek je een bredere pool van zeer toegewijde en getalenteerde high potentials aan.

Specialist in ASS

ASS? Autisme Spectrum Stoornis, de officiële verzamelnaam voor alle vormen van autisme.

Sinds 1982 biedt vzw Victor verschillende ondersteuningsvormen aan voor personen met autisme en hun gezin. Ons team bestaat stuk voor stuk uit ervaringsdeskundigen. ASS of Autisme Spectrum Stoornis kent voor ons geen geheimen. We leggen de nadruk op de mogelijkheid om autisme een plaats te geven in het leven, los van het woord autisme. De naam Victor betekent overwinnaar. Zij die leren leven met hun autisme begeleiden wij naar die overwinning.

Onze partners